Дискутуємо з нашими стейкхолдерами

Дискутуємо з нашими стейкхолдерами

На початку жовтня 2023 р. вже 8-й рік поспіль маємо велику приємність приймати нашу дорогу гостьову лекторку Марина Кирилюк, сьогодні секретарем Чернівецької міської ради, а раніше – засновницею та директоркою ТОВ “Західна маркетингова компанія”.

Ця зустріч є справжнім діамантом серед намистинок наших занять з курсу “Міжнародний маркетинг”. На змішаному онлайн-офлайн занятті знову згадали про важливість міжнародних маркетингових досліджень, врахування всіх середовищних чинників у процесі формування ефективної міжнародної маркетингової стратегії.

Зважаючи на майже 20-річний досвід роботи у сфері маркетингових досліджень, включаючи роботу у понад 12 країнах і співпрацю з міжнародними партнерами, зовсім не дивно, що і цілої академічної пари виявилося замало, щоби лише привідкрити двері у цілий світ дослідження ринку.

Дякуємо щиро Марині за цікаву, інформативну, неймовірно корисну зустріч. Надихаюся нашим спілкуванням, намагаючись щораз хоч трохи вдосконалювати власну роботу. До наступних зустрічей! ❤️

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Успішно завершилась міжнародна мобільність нашої студентки в Університеті Гронінген

Вже вкотре наші студенти стають учасниками програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ в Університет Гронінген (Нідерланди). У 2024 році стипендію на навчання виграла студентка другого курсу

Читати повністю