Участь в європейському конгресі в Клагенфурті

Участь в європейському конгресі в Клагенфурті

З 14 по 19 листопада 2018 року завідувач кафедри міжнародної економіки та студент-магістр спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Ірина Продан в складі делегації міста Чернівці на чолі із Почесним Консулом Австрії в місті Чернівці Сергієм Осачуком взяли участь в ХХІХ Європейському конгресі етнічних груп в місті Клагенфурт (Австрія). На щорічний конгрес прибули дипломати, політики, економісти, історики, науковці, журналісти Австрії, Естонії, Словенії, Румунії, України, а також делегації партнерських регіонів Федеральної землі Карінтія.

В останній день відрядження відбулася і надзвичайна культурна подія «Місто Чернівці в словах та картинах», на якій із презентаціями виступили Ігор Померанцева («Czernowitz: Erinnerungen eines Ertrunkenen”) та Сергій Осачук (“Czernowitz. Kunsalbum”).

За час перебування в Австрії вдалося відвідати і два партнерських університети. Зокрема, відбулися зустрічі із колегами Університетів міста Грац та Клагенфурт, а такожвдалося  поспілкуватися із Ерасмус студентом Юлією Гакман, яка протягом осіннього семестру навчається в магістратурі австрійського університету.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій. Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись

Читати повністю

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю