Анастасія Кузнєцова розпочала норвезький семестр за Полярним колом

Анастасія Кузнєцова розпочала норвезький семестр за Полярним колом

Студентка магістратури кафедри міжнародної економіки по спеціальності «Мінародні економічні відносини» Анастасія Кузнєцова розпочала своє семестрове навчання в Бізнес школі Університету Норд (місто Будо, Норвегія) за програмою міжнародної академічної мобільності Ерасмус+.

Навчальний план програми “Public Sector Economy” (Економіка державного сектору) розрахований на 6 місяців (з 14 січня по 15 червеня 2019 р.), передбачає 30 кредитів ECTS та 4 обов’язкові курси: Performance Measurement in Public Sector (Вимірювання продуктивності в державному секторі), Public Accounting and Financial Reporting according to IPSAS (Бухгалтерський облік та фінансова звітність в державному секторі відповідно до стандартів IPSAS), Risk Management and Internal Control (Ризик менеджмент та внутрішній контроль), International Governance and Business in the High North (Міжнародне управління та бізнес на Крайній Півночі)  в рамках щорічної конференції High North Dialogue (Діалог Крайньої Півночі). Також є можливість додатково вивчати іноземні мови – бізнес англійську та норвезьку (для початківців). Аудиторні заняття відбуваються з понеділка по п’ятницю і тривають в середньому 3-4 години щодня. Позаудиторну підготовку студентка може здійснювати цілодобово (24/7) в сучасній університетської бібліотеці, де створені всі умови для комфортного індивідуального навчання чи групової роботи (в окремих звукоізольованих кімнатах).

Анастасія щойно приступила до навчання, а вже взяла участь в перших заходах – орієнтаційній зустрічі для міжнародних студентів та січневому семінарі «Смарт-бізнес в Арктиці».

Окрім навчання в Університеті Норд можна знайти заняття на любий смак: від спорту до спілок молодих підприємців, функціонує велика кількість студентських організацій, одна з яких займається прийомом та організацією дозвілля всіх іноземних студентів. Неподалік університету є каток та лижні траси, а спорядження можна взяти безплатно в університеті. Ставши учасником студентської спортивної організації Bossi, можна відвідувати спортивні секції з футболу, волейболу, скелелазання, плавання.

Отож, попереду 6 місяців навчання, участі в різних наукових та культурних заходах, захопливого дозвілля та насолоди неймовірною природою за Полярним колом.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю