Досвід та можливості міжнародної академічної мобільності студентів

Досвід та можливості міжнародної академічної мобільності студентів

В рамках святкування Дня економічного факультету за ініціативи викладачів та студентів кафедри міжнародної економіки проведено інформаційну сесію «Досвід та можливості міжнародної академічної мобільності студентів».

Мета заходу полягала в ознайомленні студентів із програмами академічної мобільності, які діють в університеті, перевагами та результатами міжнародної мобільності студентів економічного факультету. Із привітаннями та інформаційними повідомленнями виступили декан економічного факультету Руслан Романович Білоскурський, завідувач кафедри міжнародної економіки Олександр Сергійович Саєнко, начальник відділу міжнародних зв’язків університету Сергій Михайлович Луканюк, заступник декана економічного факультету з міжнародної діяльності Андрій Васильович Верстяк. Окрім того, на заході було презентовано програму подвійного диплому з польським ВНЗ, в якій можуть приймати участь студенти економічного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича.

Своїм досвідом міжнародної мобільності та закордонного навчання поділилися й студенти різних спеціальностей. Тетяна Годованець, Христина-Ірина Євчук та Юрій Карпюк виступили із презентаціями та історіями своєї мобільності в Польщі, Нідерландах, Австрії, Іспанії по різним міжнародним програмам прямої мобільності та Erasmus+.

Окрім того, присутні могли подивитися відео презентації студентів економічного факультету Ірини Ляльчук, Олександара Рокочі, Юлії Флюнт та Наталії Білоус, які розповіли про навчання закордоном, наразі  перебуваючи за програмою Erasmus+ в Іспанії та Норвегії.

Презентації представленні в вигляді відео

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю