«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли участь в інтенсив-курсі «Експорт крок за кроком» (Школа експортера) в рамках міжнародної навчальної програми у якості запрошених гостьових спікерів.

З діючими підприємцями та представниками місцевих компаній, які активно займаються експортом та виходять на міжнародні ринки, говорили на теми: «Міжнародні умови торгівлі – INCOTERMS» та «Готовність до експорту – відбір цільового ринку».

Програма створена за сприяння Програми розвитку ООН в рамках реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Успішно завершилась міжнародна мобільність нашої студентки в Університеті Гронінген

Вже вкотре наші студенти стають учасниками програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ в Університет Гронінген (Нідерланди). У 2024 році стипендію на навчання виграла студентка другого курсу

Читати повністю