Ерасмус стажування в литовському університету Вітовта Великого

Ерасмус стажування в литовському університету Вітовта Великого

З першого курсу активні міжнародники-економісти змогли взяти участь в міжнародних проєктах нашої кафедри.

Одним із них є Олександр Шиба, який за перший рік навчання вже багато встиг і розказав про свій досвід:

«Я завжди мріяв вступити на Економічний факультет Чернівецького національного університету, а саме на спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини. 

Це цікаво, а саме головне перспективно. І я мав рацію. 

Вже на першому курсі в мене з’явилося багато можливостей. Крім того, що ще взимку я відвідав онлайн курс проекту DAAD в Бізнес школі Вайдена, чим покращив свій досвід та був приємно вражений комунікацією на міжнародному рівні, я виграв 2 місяці стажування в Литві за програмою Erasmus+ в університеті Вітовта Великого. 

За період стажування було надзвичайно багато цікавих завдань. Я покращив  свої професійні вміння: time-менеджмент, організаційні навички та навички роботи з документами, однак саме головне –  комунікаційні навички!!! Безліч нових знайомств, покращення знань англійської та ведення переговорів, що, на мою думку, є одним з основних досягнень за цей період, враховуючи мою спеціальність. 

В Литві, було дуже приємно побачити  підтримку України та українців від литовців. Правду кажуть – «Справжній друг пізнається в біді». Одним з проявів цього, було створення у Вільнюсі Ураїнського Центру, де я був волонтером. Мені було надзвичайно приємно  робити щось корисне для  України у такий непростий час.

Насамкінець, хочу подякувати всім, хто був мені опорою під час мого стажування як в університеті Вітовта Великого, так і в рідному ЧНУ».

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю