І знову навчальний візит до Польщі

І знову навчальний візит до Польщі

Студент третього курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Гарасимів Владислав з 15 по 25 жовтня перебував у Польщі в рамках навчальної програми «Навчальні візити до Польщі» (Study Tours To Poland), метою якої є залучення студентів з активною громадською позицією з України, Росії, Білорусі та Молдови.

Програма орієнтована на активну молодь, яка прагне максимально пізнати центральноєвропейську країну, познайомитися з її культурним та громадським середовищем, а також передбачає формування груп у різних містах Польщі, де організовуються різноманітні заходи приймаючою стороною.

В цьому семестрі наш студент мав можливість потрапити до міста Торунь, яке є одним з двох центрів Куявсько-Поморського воєводства. Візит мав дуже насичену програму. Разом з іншими учасниками Владислав відвідав міську раду, видавництво найстарішої Торунської газети «Nowosci», Європейський Центр Солідарності, культурну установу Dom Muz, технопарк, місцеву школу та університет. Окрім того, учасники програми провели низку зустрічей із місцевими представниками бізнесу, відвідали музеї, ознайомилися з освітньою та культурною складовою польського життя.

Отож, програма Study tour to Poland й надалі відкриває горизонти майбутнім економістам-міжнародникам!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю