Короткий гайд про ЄС

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺.

В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися про Європейський Союз, його діяльність, принципи та головні інституції, а головне – про участь української молоді в євроінтеграції країни.

Цікава промова посолки європейської молоді, студентки ЧНУ Софії Богданової зацікавила всіх присутніх та поділилася власним досвідом участі в проєктах та програмах ЄС для молоді ( Erasmus+ ), зокрема, про волонтерську роботу в ініціативі “Young European Ambassadors”.

Також послухали координаторку Інформаційного центру ЄС Ларису Ворнік, яка розказувала про Мережі ЄС в Україні: інформаційні центри, Євроклуби при університеті, різні програми академічної мобільності. Спікерка наголосила, що Європейський Союз надає безліч безкоштовних можливостей:тренінги, гранти,волонтерська діяльність за кордоном, довгострокові обміни навчання, які доступні для української молоді, головне – знати де їх можна знайти !

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Литовська зимова школа

Зимові канікули у міжнародників-економістів завжди проходить в поєднанні із участі різних шкіл та міжнародних заходів. Так, початок 2024 року для студентки 3 курсу спціальності “Міжнародні

Читати повністю