Літнє стажування студентів в Берліні

Літнє стажування студентів в Берліні

Студенти економічного факультету Кійко Олександр (спеціальність «Менеджмент») та Саноцька Христина (спеціальність «Міжнародні економічні відносини») в серпні-вересні 2019 року стажувалися в GlobаІ РubІicРоІісу Іnstіtutе (Берлін, Німеччина).

Місією незалежного та некомерційного інституту є поліпшення управління через дослідження, аналітику, політичні поради й дебати. Одним із завдань організації є надання молодим експертам у своїй галузі платформи для розвитку та цим самим ставати соціальним ліфтом для лідерів майбутнього з різних країн.

Впродовж літнього стажування наші студенти мали нагоду слухати обрані курси лекцій у всесвітньо відомих професорів з різних університетів Берліну, а також відвідувати та проходити практику в урядових та неурядових організаціях, серед яких – 7 міністерств, офіс федерального канцлера та Бундестаг.

Окрім навчання стипендіати мали цікаву культурну програму, до якої входила екскурсія Берліном та одноденна поїздка в м. Потсдам.

“Участь в цьому проекті дала нам безцінні знання та досвід в економічній та політичній сферах та державному управлінні, найкращі практики якого ми б хотіли застосувати на користь України” – стверджують Олександр та Христина.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій. Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись

Читати повністю

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю