Наша студентка навчається в одному із ТОП-100 університетів світу

Наша студентка навчається в одному із ТОП-100 університетів світу

Студентка 3 курсу спеціальності “Міжнародна економіка” Ірина Ляльчук розпочала семестрове навчання в Університеті Гронінгену (м. Гронінген, Нідерланди, входить в ТОП-100 університетів світу) за програмою міжнародної академічної мобільності Еразмус+.

Навчання перш за все спрямоване на дослідження та самостійну роботу студентів. Семестр в голландських університетах розділений на два блоки, в яких вивчаються різні предмети, а в кінці кожного блоку проводяться екзамени. У першому блоці Ірина вивчає International Business and Supply Chain Marketing (Маркетинг міжнародного бізнесу та логістика), International Strategic Management (Міжнародний стратегічний менеджмент) та Intermediate Asset Pricing (Оцінювання активів). В другому – International Business Law for International Business (Міжнародне бізнес право) International Financial Management (Міжнародний фінансовий менеджмент) та International Business Environment (Міжнародне бізнес середовище). Хоча аудиторних годин роботи відносно небагато (2-3 години на день), студентам дається чимало групових завдань та літератури для опрацювання. Для цього в університеті є чудово обладнані бібліотеки, де студенти можуть навчатися з 8.30 до 00.00.

Незважаючи на велику кількість домашнього завдання, іноземним студентам в Гронінгені не доводиться нудьгувати. Студентські організації та факультет економіки та бізнесу організовують велику кількість конференцій, заходів та поїздок для того, щоб зробити навчання в університеті якомога цікавішим та приємним. Ірина вже встигла скористатися деякими з них і побувати в голландській провінції та деяких місцевих організаціях. Окрім того, університет надає студентам можливість придбати абонемент в спортивному комплексі ACLO, який дає необмежений доступ до більш ніж 100 різних спортивних секцій таких як плавання, футбол, йога та інші.

З новими силами – в новий семестр повний вражень.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю