Наші студенти взяли участь у науковому візиті-обміні в Норвегії

Наші студенти взяли участь у науковому візиті-обміні в Норвегії

У квітні-травні 2018 року четверо студентів другого, четвертого та п’ятого курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» перебували в м. Лоренскоґ (Норвегія) в рамках наукового візиту-обміну в Інституті доктора філософії Яна-У. Сандала (Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute).

Кійко Олександр, Гарасимів Владислав, Гакман Юлія та Улізько Катерина увійшли до складу двох груп студентів економічного факультету, які в рамках співпраці кафедри міжнародної економіки, Шумпетерівського центру ЧНУ ім. Ю. Федьковича та норвезького науковця Я.-У. Сандала отримали грант на проведення незалежного дослідження та написання за його результатами наукових статей, які у жовтні 2018 року будуть представлені на IV Міжнародній Шумпетерівській конференції в місті Чернівці.

Протягом візиту студенти змогли поглибити свої знання з соціального підприємництва та менеджменту інновацій, а також познайомитися з культурою та природою Норвегії, побачити економіку цієї країни зсередини. Обмін  супроводжувався спільним активним відпочинком, що включав у себе тур столицею Норвегії містом Осло, поїздку до фіордів, та навіть одноденний візит у Швецію.

Науковий візит-обмін є логічним продовженням діяльності доктора Яна-У.Сандала на економічному факультеті нашого університету. Всі студенти, які пройшли стажування, прослухали ряд навчальних курсів в Чернівцях та отримали сертифікати про навчання в Школі соціального підприємництва.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій. Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись

Читати повністю

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю