Наші студенти взяли участь у науковому візиті-обміні в Норвегії

Наші студенти взяли участь у науковому візиті-обміні в Норвегії

У квітні-травні 2018 року четверо студентів другого, четвертого та п’ятого курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» перебували в м. Лоренскоґ (Норвегія) в рамках наукового візиту-обміну в Інституті доктора філософії Яна-У. Сандала (Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute).

Кійко Олександр, Гарасимів Владислав, Гакман Юлія та Улізько Катерина увійшли до складу двох груп студентів економічного факультету, які в рамках співпраці кафедри міжнародної економіки, Шумпетерівського центру ЧНУ ім. Ю. Федьковича та норвезького науковця Я.-У. Сандала отримали грант на проведення незалежного дослідження та написання за його результатами наукових статей, які у жовтні 2018 року будуть представлені на IV Міжнародній Шумпетерівській конференції в місті Чернівці.

Протягом візиту студенти змогли поглибити свої знання з соціального підприємництва та менеджменту інновацій, а також познайомитися з культурою та природою Норвегії, побачити економіку цієї країни зсередини. Обмін  супроводжувався спільним активним відпочинком, що включав у себе тур столицею Норвегії містом Осло, поїздку до фіордів, та навіть одноденний візит у Швецію.

Науковий візит-обмін є логічним продовженням діяльності доктора Яна-У.Сандала на економічному факультеті нашого університету. Всі студенти, які пройшли стажування, прослухали ряд навчальних курсів в Чернівцях та отримали сертифікати про навчання в Школі соціального підприємництва.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю