Міжнародний проект із Східнобаварським університетом прикладних наук Амбер-Вайден

Міжнародний проект із Східнобаварським університетом прикладних наук Амбер-Вайден

Запрошуємо взяти участь в навчальному курсі «International Projects – Processes & Change Management» спільного проекту DAAD економічного факультету Чернівецького національного університеті імені Юрія Федьковича та Східнобаварського університету прикладних наук Амбер-Вайден (ФРН).

Навчання відбуватиметься он-лайн на платформах партнерського університету з 31 січня по 05 лютого 2022 року та передбачатиме практичну роботу з трьома німецькими компаніями.

Компанія REHAU зосередиться на нових бізнес-моделях управління будівельними майданчиками

Велика німецька страхова компанія Ergo-Versicherung покаже концепції, розроблені для зміни кампаній у соціальних мережах (включаючи нативний маркетинг).

Готельне агентство Adojo розгляне проблеми стійкості та концепцію життєвого циклу для ІТ-фрілансів, а також концепції змін для майбутнього агентства (серед іншого в SEO/SEM). Усі практичні теми є реальними та актуальними питаннями компаній, які стоять на порядку денному для реалізації.

Робоча мова – англійська.

Для реєстрації на участь просимо вислати на o.saienko@chnu.edu.ua заявку у формі написання прізвище, ім’я та електронну адресу.

Дедлайн реєстрації – 18 січня 2022 року (13:00).

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю