Опитування студентів

Опитування студентів

Шановні студенти-міжнародники !

Запрошуємо Вас взяти участь в анонімному опитуванні щодо моніторингу організації навчального процесу та його якості освітніх програм «Міжнародні економічні відносини» (для бакалаврів та магістрів) на кафедрі міжнародної економіки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Звертаємо Вашу увагу, що групи забезпечення освітнього процесу нашої кафедри розробили проекти змін програм та опублікували їх на сайті для публічного обговорення. Ваші думки є дуже цінними для нас, адже ми прагнемо, щоб програми відповідали Вашим потребам та потребам ринку праці. Ми дуже цінуємо вашу участь у цьому процесі та врахуємо ваші пропозиції та ідеї.

Проекти змін до освітніх програм ви можете розглянути за посиланнями:

Бакалаврська програма

Магістерська програма

Якщо ви бажаєте допомогти проектним групам кафедрі міжнародної економіки вдосконалити програму, будь ласка, заповніть опитувальники за посиланням.

Дякуємо вам за Вашу участь та підтримку вдосконалення освітнього процесу!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю