Pedagogical Course for Distance Learning Program Local Instructors

Pedagogical Course for Distance Learning Program Local Instructors

З 31 серпня по 2 вересня 2022 р. доцент кафедри міжнародної економіки Діана Михайлина взяла участь у старті осінного семестру проекту від міжнародного фонду CERGE-EI (Center for Economic Research and Graduate Education – Economics Institute / Центр економічних досліджень та післядипломної освіти – Інститут економіки).

Проект розпочався із педагогічного стажування, учасники прослухали матеріали та опрацювали завдання підготовки місцевих інструкторів (‘2022 CERGE-EI Foundation Pedagogical Course for Distance Learning Program Local Instructors’).

Такий курс передбачав 15 годин семінарських занять та тренінгів щодо сучасних підходів до практики викладання в університеті, включаючи питання взаємодії зі студентами, планування та проведення занять як у традиційному, так і в дистанційному форматі, забезпечення академічної доброчесності та постійного професійного розвитку.

Вже з кінця вересня як локальний інструктор Діана Михайлина розпочне заняття з курсу «Міжнародна торгівля» із 12 студентами спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю