Навчальні дисципліни на вибір для студентів першого курсу

Навчальні дисципліни на вибір для студентів першого курсу

Пропонуємо для ознайомлення опис та програми навчальних дисциплін, серед яких студенти першого курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» обиратимуть для вивчення в 4 семестрі (весна) 2021 року.

  1. Облік і оподаткування фізичних осіб (викладач – к.е.н., асистент кафедри обліку, аналізу і аудиту Бонарєв Володимир Валерійович)
  2. Лідерство і добробут (викладач – к.е.н., асистент кафедри економічної теорії, менеджменту та адміністрування Лусте Олена Олегівна)
  3. Фінансування та організація власного бізнесу (викладач – к.е.н., доцент кафедри фінансів і кредиту Ткач Євген Вікторович)
  4. Інтернет-технології в бізнесі (викладач – к.е.н., доцент кафедри економіко-математичного моделювання Верстяк Андрій Васильович)
  5. Європейська інтеграція (викладач – к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки Лошенюк Віктор Євгенійович)
  6. Презентації і переговори (викладач – к.е.н., доцент кафедри маркетингу, інновацій та регіонального розвитку Зрибнєва Ірина Павлівна)
  7. Економічна психологія та етика бізнесу (викладач – к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Філіпчук Наталія Василівна)
Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Захищаємо командні презентації

Наприкінці листопада в час й завершення осіннього семестру  студенти та викладачі кафедри міжнародної економіки, а також запрошені експерти взяли участь в реалізації важливого підсумкового навчального

Читати повністю

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли

Читати повністю