Підготовка нового проекту разом із норвезькими та польськими партнерами

Підготовка нового проекту разом із норвезькими та польськими партнерами

16-17 листопада 2022 року на запрошення наших новрезьких партнерів з Бізнеш школи Університету Норд (Будо) Ірина Роговська-Іщук та Юлія Грицку-Андрієш відвідали Університет Козьмінського (Варшава, Польща) та взяли участь в семінарі, на якому команди партнерів Норвезько-українського альянсу університетів продовжили написання проектної заявки на отримання гранту в рамках Erasmus KA2+.

На початку семінару до гостей звернувся декан фінансово-економічного коледжу Університету Козьмінського, проф. Яцек Томкевич.  Вероніка Вакуленко, доцент Бізнес-школи Норд Університету, презентувала головну ідею майбутньої заявки на отримання гранту. Володимир Черних виступив із доповіддю «Концепція навчання впродовж життя в Україні», а «Проблеми ВПО: всеукраїнська та регіональна» окреслила Юлія Грицку-Андрієш. Про можливості вдосконалення для працівників університету (компетенції та досвід) розповіла Тетяна Шаповалова.

Дводенне відрядження до Польши є початком кропіткої роботи команди (представники Норд Університету (Nord universitet), Університету Козьмінського, КНУ ім. Тараса Шевченка, ЧНУ ім. Юрія Федьковича, НУ «Львівська Політехніка», Західноукраїнського національного університету, НУ «Чернігівська політехніка», ПНУ ім. К.Д.Ушинського, ВНТУ та Міжнародного фонду соціальної адаптації) над майбутнім проектом «The Universities’ Reaction to Big Obstructions: Building resilient higher education to respond and manage societal crises».

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Захищаємо командні презентації

Наприкінці листопада в час й завершення осіннього семестру  студенти та викладачі кафедри міжнародної економіки, а також запрошені експерти взяли участь в реалізації важливого підсумкового навчального

Читати повністю

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли

Читати повністю