Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій.

Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись з Владиславом Дуткевичем – молодим підприємцем, чия компанія активно займається міжнародною економічною діяльністю та є офіційним представником ростерів Toper в Україні.

Влад багато розповідав про досвід здійснення імпортної діяльності в Україні, налагодження та розвиток співпраці із міжнародними партнерами, а також, звичайно, як правильно обсмажувати каву, з якими відомими фірмами їхня компанія співпрацює та тепло відгукувався про своїх колег з Туреччини.

📌 Також міжнародники першого курсу мала нагоду зустрітися з Іриною Продан – співробітником ООН, яка працює в місіях World Food Program по всьому світу.😚

За круглим столом Ірина поділилася досвідом працевлаштування в ООН, участь в місіях за кордоном, наголошувала на важливості нетворкінгу та вивчення іноземних мов. Гостя поділилася досвідом роботи в ООН та проблемами, які вона подолала, аби виконати доручене завдання.

Такі атмосферні та класні зустрічі з неймовірними спікерами допомагають студентам зрозуміти, в якому напрямку в майбутньому вони хочуть рухатись, отримують відповіді на всі запитання та усвідомлюють, що майбутнє України  залежить саме від них.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Успішно завершилась міжнародна мобільність нашої студентки в Університеті Гронінген

Вже вкотре наші студенти стають учасниками програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ в Університет Гронінген (Нідерланди). У 2024 році стипендію на навчання виграла студентка другого курсу

Читати повністю