Радник Посла Норвегії в Україні вручив сертифікати військовослужбовцям та членам їх сімей

Радник Посла Норвегії в Україні вручив сертифікати військовослужбовцям та членам їх сімей

Наприкінці осіннього семестру 2019 року відбулася церемонія вручення сертифікатів слухачам курсів перепідготовки військовослужбовців та членів їх сімей, які з вересня по грудень проходили навчання на економічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Викладачі кафедри Олександр Саєнко та Діана Михайлина безпосередньо приймали участь в реалізації проекту «Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців звільнених в запас та членів їх сімей в Україні» спільно із Університетом Норд (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія.

На урочисті заходи завітали радник з питань співпраці та розвитку Посольства Норвегії Петер Баук та координатор проекту від Університету Норд професор Анатолій Бурмістров, які разом із ректором університету професором Романом Петришиним, координатором проекту в Україні від Міжнародного фонду соціальної адаптації Ольгою Філіною привітали та вручили слухачам курсів документи про завершення навчання. 

За чотири місяці навчання на економічному факультеті за спеціальністю «Організація та управління підприємницькою діяльністю» слухачі курсів перепідготовки здобували нові знання, навики та досвід з таких економічних дисциплін як основи підприємництва та бізнес-планування, формування бізнес поведінки, менеджмент, організація власної справи, податкової системи, використання інформаційних технологій в бізнесі, бухгалтерського обліку, маркетингу та PR-менеджменту, управління персоналом, планування кар’єри та технологій працевлаштування, а також прослухали лекції про сучасні аспекти ведення бізнесу, управління комунікаціями, проектного менеджменту.

В процесі навчання для слухачів були створені сприятливі умови для придбання нових контактів, джерел інформації, можливостей для успішного вирішення питань, пов’язаних з переходом від військового до цивільного життя.

Отож, 12 грудня 2019 р. 30 слухачів курсів перепідготовки отримали випускні документи про навчання: два сертифікати університетів партнерів – Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та норвезького Університету Норд, а також спільний диплом від Міністерства закордонних справ та Міністерства оборони Норвегії.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Захищаємо командні презентації

Наприкінці листопада в час й завершення осіннього семестру  студенти та викладачі кафедри міжнародної економіки, а також запрошені експерти взяли участь в реалізації важливого підсумкового навчального

Читати повністю

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли

Читати повністю