Спільна Європа: утопія чи візія?

Спільна Європа: утопія чи візія?

Незважаючи на завершення навчального семестру, минулого понеділка 13 травня 2019 р. студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  взяли участь в зустрічі з Генеральним секретарем Пан‘європейського руху Австрії Райнгардом Клучеком.

Активна студентська молодь, науковці та громадськість змогли дізнатися більше про Пан‘європейський рух, цінності спільної Європи, місце та роль України в євроінтеграційних процесах на дискусійному майданчику під назвою «Спільна Європа: утопія чи візія?» за участі поважного австрійського гостя, професора Сергія Федуняка, менеджера міжнародної програми «U-lead з Європою» Сергія Бостана та молодіжного делегата України до ООН Віталія Яремчука.

Висловлюємо подяку голові ініціативної групи Пан’європейського руху в місті Чернівці та нашій студентці Ірині Продан за запрошення на надзвичайно цікавий, представницький та організований на високому рівні захід.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Успішно завершилась міжнародна мобільність нашої студентки в Університеті Гронінген

Вже вкотре наші студенти стають учасниками програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ в Університет Гронінген (Нідерланди). У 2024 році стипендію на навчання виграла студентка другого курсу

Читати повністю