Case Study із гостьовим професором

Case Study із гостьовим професором

Початок осіннього семестру кафедра міжнародної економіки розпочала із прийому австрійського професора із партнерського Університету Грацу доктора Томаса Крюссманна, який в рамках своєї міжнародної мобільності перебував на економічному факультеті.

З 05 по 09 вересня 2022 року міжнародники-економісти взяли участь в навчальному модулі «Governance, Risk Management and Compliance» в обсязі 60 годин (2 кредити) та отримали відповідні сертифікати про результати.

Презентації та обговорення були спрямовані на детальний розгляд важливих елементів моделі функціонування транснаціональних корпорацій, зокрема, на прикладі VW Group. Важливо, що навчальний модуль проведений в рамках навчальної дисципліни «Транснаціональні корпорації», а отримані результати визнані нашим викладачем.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю