Стажування Ірини Роговської-Іщук у Великій Британії

Стажування Ірини Роговської-Іщук у Великій Британії

З 8 до 19 травня 2023 року асистентка кафедри міжнародної економіки к.е.н. Ірина РОГОВСЬКА-ІЩУК, у складі делегації ЧНУ ім. Ю.Федьковича перебувала на стажуванні в Університеті Бат-Спа (Велика Британія) в рамках програми Erasmus+. Сертифікат про проходження програми академічної мобільності в рамках проєкту Erasmus+, який був отриманий за результатами стажування, підтверджує участь у програмі та засвідчує залучення до міжнародного співробітництва у сфері освіти та науки.

Стажування дозволило ознайомитись з сучасними підходами в організації наукової та навчальної діяльності, вивчити досвід провідних ВНЗ щодо використання новітніх методик у викладанні економічних дисциплін та знайти перспективні напрямки співпраці.Налагоджено співпрацю з іншими університетами, зокрема University of Malawi, University of Namibia та Сумським державним університетом, представники яких також прийняли участь у проєкті.

Співробітництво між університетами стане основою для обміну досвідом в майбутньому. Напрями імплементації технологій “навчання без кордонів” та застосування інноваційних методик реалізації змісту навчання вже окреслено. Новий досвід, поглиблені знання та практичні навички, отримані під час стажування, Ірина РОГОВСЬКА-ІЩУК планує застосовувати у своїй науковій, методичній, навчальній та виховній діяльності.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю