Стажування в Чернівецькій міській раді

Стажування в Чернівецькій міській раді

Вітаємо Ярославу Трохимук, старосту 2 курсу, студентку спеціальності «Міжнародні економічні відносини», яка сьогодні завершила стажування в Чернівецькій міській раді та з рук мера міста Романа Клічука отримала сертифікат.

Протягом двох останніх місяців студентська молодь міста стажувалася в 13 підрозділах Чернівецької міської радив рамках проекту, який ініціював декан економічного факультету та депутат міської ради Руслан Білоскурський.

Ярослава ж стажувалася на базі Департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування у відділі інвестицій та протягом двох місяців та:

  • Прослухала лекції про законодавство України в галузі місцевого самоврядування, державно-приватного партнерства, фнкціонвання індустріальних парків.
  • Разом з командою відділу розглянула концепцію індустріального парку міста Чернівці та співпрацю з містами побратимами.
  • Виконувала завданя керівника по написанню грантового та інвестиційного проєкту для покращення благоустрою міста.
  • Підготувала та захистила інвестиційний проєкт по створенню реабілітаційного центру в місті Чернівці.

В рамках нашої освітньої прогами такі стажування та активності завжди враховуються як й навчальні результати, студенти здобувають відповідні кредити, а в даному випадку – зараховться як навчальна практика !

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Захищаємо командні презентації

Наприкінці листопада в час й завершення осіннього семестру  студенти та викладачі кафедри міжнародної економіки, а також запрошені експерти взяли участь в реалізації важливого підсумкового навчального

Читати повністю

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли

Читати повністю