Студенти нашої спеціальності взяли участь в міжнародній польсько-українській конференції

Студенти нашої спеціальності взяли участь в міжнародній польсько-українській конференції

03 травня 2018 року відбулася І Міжнародна конференція «Польсько-українські відносини: економічні, політичні та соціальні аспекти», організована за участі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Університету Лазарські (Польща), Абат-Оліба університету (Іспанія), Інституту політичних досліджень Польської академії наук, Центру економічних досліджень імені Йозефа Шумпетера, ГО “Обласне товариство польської культури ім. Адама Міцкевича”, ГО «Центр економічного розвитку та соціальної адаптації».

Конференцію відкрили ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Степан Мельничук, декан економічного факультету  Руслан Білоскурський та завідувач кафедри міжнародної економіки Олександр Саєнко, які відзначили актуальність теми, важливість розвитку співробітництва між нашими університетами та побажали успіху роботі спільної конференції.

Захід складався з трьох частин, на яких обговорювалися економічні, політичні та соціальні аспекти польсько-українських відносин. Члени організаційного комітету доцент Андрій Верстяк (Чернівці), доктори філософії Мартін Даль (Варшава) та Адріана Муту (Іспанія) модерували дискусії українських та польських студентів з гострих проблем та аспектів розвитку польсько-українських відносин. Основними доповідачами з української сторони були студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Андрій Тимчук, Христина Саноцька, Ніонелла Сакалош, Тетяна Олійник, студент спеціальності «Підприємництво, біржова діяльність та торгівля» Ярослав Мельник, студентка спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Ольга Ваганова.

В організації міжнародної конференції активну участь взяв і оновлений склад Студентського наукового економічного товариства. Голова організації Ярослав Мельник та члени Андрій Тимчук, Марина Величко, Еліна Адамова, Ксенія Костеняк налагодили тісні зв’язки та організували зустрічі, комунікацію та дозвілля студентів на економічному факультеті, екскурсії центральною частиною міста Чернівці, а також продуктивно подискутували на засіданнях конференції.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Захищаємо командні презентації

Наприкінці листопада в час й завершення осіннього семестру  студенти та викладачі кафедри міжнародної економіки, а також запрошені експерти взяли участь в реалізації важливого підсумкового навчального

Читати повністю

«Експорт крок за кроком»: допомагаємо місцевим підприємцям на Школі експортеа

22 листопада 2023 р. викладачі кафедри міжнародної економіки професор Павло Шилепницький та доцент Діана Михайлина на запрошення нашоих стейкхолдерів з Департаменту регіонального розвитку ЧОВА взяли

Читати повністю