Участь наших магістрів в сесії Єврошколи Представництва ЄС в Україні

Участь наших магістрів в сесії Єврошколи Представництва ЄС в Україні

Наприкінці навчального року магістри спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Юлія Козак та Анастасія Суляк взяли участь в 25-й сесії Єврошколи EU Study Days, яка відбулася на базі Херсонського державного університету в рамках проекту представництва ЄС в Україні в співпраці із Українським освітнім центром реформ.

До участі  було відібрано 40 студентів та недавніх випускників з усіх регіонів України, які цікавляться темою відносин України та Європейського Союзу та мають активну громадську позицію.
Під час проекту студенти мали змогу послухати цікаві лекції від  найкращих фахівців з Європейського Союзу та України, глибоко дослідити основні питання відносин між Україною та ЄС в усіх ключових сферах (політика, економіка, енергетика, візові питання, освіта, права людини); стати частиною мережі активних освічених молодих людей, що підтримують європейську інтеграцію України і просто провести декілька літніх днів, цікаво та весело в колі молодих однодумців з усієї країни.

Отримавши багато нових знань та чудовий досвід, Юлія та Анастасія рекомендують іншим студентам подавати заявки та брати участь у наступних сесіях Єврошколи.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю