Участь в норвезько-українській конференції

Участь в норвезько-українській конференції

Представники кафедри таміжнародної економіки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича доцента Олександр Саєнко та Діана Михайлина взяли участь в Міжнародній конференції «Знання для розбудови суспільства та бізнесу. Співробітництво Норвегія-Україна», організована 27-28 вересня 2018 р. Міжнародним фондом соціальної адаптації та Університетом Норд в місті Київ.

На пленарному та секційних засіданнях конференції Посол Королівства Норвегії в Україні пан Уле Т. Хорпестед, науковці та викладачі Вищої школи бізнесу та Центру ділового співробітництва на Крайній півночі Університету Норд Фродде Мелемвік, Анатолій Бурмістров, Ольга Ярмоленко, представники Міністерств оборони, соціальної політики, освіти та науки України, делегації університетів-членів Норвезько-українського альянсу університетів та громадського сектору обговорювали питання якості інституцій, дієві мережі розвитку потенціалу, посилення місцевої демократії та підтримка децентралізації, кроскультурний професіоналізм для високоякісної діяльності, проблеми майбутнього вищої освіти в Україні та Норвегії, перспективи співробітництва в освітній, науковій та бізнесовій сферах.

В рамках реалізації спільного проекту з перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців та членів їх сімей ректори університетів-партнерів представили досягнення реалізації проекту в кожному ВНЗ, норвезькими координаторами представлені результати моніторингу проекту, відбулися презентації успішних випускників курсів перепідготовки.

Також відбулися відбулися засідання робочих груп із запровадження он-лайн курсу реалізації спільного проекту «Внутрішній контроль за стандартами COSO: застосування в університетському секторі» та нових норвезько-українських проектів в галузі публічного сектору економіки.

За значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України завідувач кафедри міжнародної економіки доцент Олександр  Саєнко отримав подяку від Міністра оборони України.

Більш детальніше про конференцію можна побачити на відео

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю