Участь в європейському конгресі в Клагенфурті

Участь в європейському конгресі в Клагенфурті

З 14 по 19 листопада 2018 року завідувач кафедри міжнародної економіки та студент-магістр спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Ірина Продан в складі делегації міста Чернівці на чолі із Почесним Консулом Австрії в місті Чернівці Сергієм Осачуком взяли участь в ХХІХ Європейському конгресі етнічних груп в місті Клагенфурт (Австрія). На щорічний конгрес прибули дипломати, політики, економісти, історики, науковці, журналісти Австрії, Естонії, Словенії, Румунії, України, а також делегації партнерських регіонів Федеральної землі Карінтія.

В останній день відрядження відбулася і надзвичайна культурна подія «Місто Чернівці в словах та картинах», на якій із презентаціями виступили Ігор Померанцева («Czernowitz: Erinnerungen eines Ertrunkenen”) та Сергій Осачук (“Czernowitz. Kunsalbum”).

За час перебування в Австрії вдалося відвідати і два партнерських університети. Зокрема, відбулися зустрічі із колегами Університетів міста Грац та Клагенфурт, а такожвдалося  поспілкуватися із Ерасмус студентом Юлією Гакман, яка протягом осіннього семестру навчається в магістратурі австрійського університету.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю