Відбувся адаптаційний тиждень міжнародника

Відбувся адаптаційний тиждень міжнародника

Другий тиждень жовтня студенти першого курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» приймали участь в адаптаційному тижні міжнародника та вже офіційно прийняті в нашу сім‘ю. В цьому році Посвята в студенти міжнародників проходила в три етапи.

В перший день наші студенти прийняли участь в офіційній зустрічі із делегацією Посольства Японії в Україні, послухали лекцію про японсько-українські відносини секретаря Посольства, його колега із відділу культури розказав про можливості стажування в країні, почули справжню японську мову та вивчили декілька слів з представниками японсько-українського центру. Активні міжнародники задали багато запитань, прийняли участь в майстер-класі з японського мистецтва та відкритті фотовиставки.

В другий день наші студенти обговорювали  норвезько-українські відносини та проблеми міжнародної економіки із доктором Яном-У. Сандалом із Норвегії. Приємно відзначити, що майбутні дипломати з легкістю подолали комунікативні бар’єри та вільно спілкувалися англійською мовою із закордонним гостем.

Третій день посвяти наших студентів – фінальне, найтриваліше та найзахоплююче випробування. В суботу 13 жовтня об’єднана команда з двох груп міжнародників вирушила в екскурсійну подорож нашими Карпатами, протягом якої студенти почули окремі сторінки з історії міжнародної торгівлі та міжнародної міграції на Заході України, пройшли гірськими стежками до скель Олекси Довбуша в Яремчі та відвідали курорт «Буковель». Найхвилюючу фінальну мить посвяти студенти зустріли на одній з найвищих галявин з неймовірними краєвидами гірських вершин Говерли та Петросу. Саме тут міжнародники стали справжніми студентами та отримали свої студентські квитки та символічні подарунки.

З радістю вітаємо наших першачків, бажаємо їм успіху та реалізації всіх задумів й проектів, адже попереду тільки нові вершини!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій. Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись

Читати повністю

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю