Відгук про мобільність в Норвегії

Відгук про мобільність в Норвегії

Вже 7 років поспіль Бізнес школа норвезького університету Норд в місті Бодо приймає наших студентів на навчання в рамках програми мобільності Ерасмус+.

Вже пройшло половина весняного семестру, а тому саме час для відгуків та слів вдячності Університету Норд

«Привіт з Норвегії ! Мене звати Настя Олійник, і я є студенткою 5 курсу спеціальності Міжнародні економічні відносини!В 2023 році отримала чудову можливість навчатися в місті Бодо. Це маленьке та дуже гарне місто, яке знаходиться на півночі країни та відоме своїм університетом та красивими видами на північне сяйво.

Я навчаюся за програмою Економіка публічного сектору та отримую безліч корисної інформації від наших лекторів. Кожна тема розповідається спеціалістом з цієї галузі, який може бути запрошений з будь-якого куточка Європи. Це дозволяє нам отримувати різні погляди на проблеми та розвивати свої знання у різних напрямках.

Щодо мого проживання, я зупинилась в одному з гарних гуртожитків, який надає всі необхідні зручності для комфортного життя студента. Місцеві студенти дуже дружелюбні та завжди готові допомогти з усім, що потрібно.

Насправді, тут дуже гарно і цікаво. Навіть в кінці березня, коли ми думали, що зима вже закінчилася, ми побачили сніг та північне сяйво.

В цілому, моє перебування в Бодо надихає та розширює мої знання та досвід в галузі міжнародної економіки, та допомагає розвивати мене як професіонала. Я дуже вдячна програмі Erasmus+ та університету за цю можливість!»

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю