Вітання з Вроцлаву від Erasmus студента

Вітання з Вроцлаву від Erasmus студента

Привіт із Польщі, а саме з чудового студентського міста Вроцлав!

Мене звати Ян Навольський, я студент 4 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича.

Влітку 2022 року я отримав прекрасну можливість спробувати свої сили у відборі на програму Erasmus+ у Вроцлавському університеті. Після процедури подання необхідних документів та конкурсного відбору мене запросили на навчання за обраною програмою на спеціальності «Business Administration».

Університет запропонував широкий спектр курсів, пов’язаних з бізнес-адмініструванням, що допомогло мені розширити свої знання та навички в цій галузі. Лекції та семінари проводилися викладачами, які мають великий досвід у своїх сферах діяльності і це, відповідно, створювало стимулюючу навчальну атмосферу. Однією із найбільших переваг освітнього процесу в університеті м. Вроцлав є активне використання практичних методів навчання. Заняття часто включали розв’язання кейсів, групові проєкти та дискусії, що дозволяло нам застосовувати теоретичні знання на практиці й розвивати навички співпраці в команді. Крім того, університет пропонує багато перспектив для академічного розвитку та особистісного зростання студентів. Я мав можливість взяти участь у різноманітних семінарах, конференціях та міжнародних проєктах, що розширило мої знайомства та збагатило професійне оточення, стимулювало до саморозвитку.

Не можу не відзначити також дружню атмосферу багатонаціонального спілкування, яка панує в університеті. Іноземні студенти, в тому числі й я, були привітно прийняті та інтегровані в академічне і соціальне життя університету, це розширило мої культурні знання та посприяло активнішій міжнародній комунікації.

Загалом, перебування та навчання у Вроцлаві стало надзвичайно цінним досвідом для мене. Я отримав нові знання, навички та перспективи, які безперечно позитивно позначаться на моїй майбутній кар’єрі.

Я вдячний програмі Erasmus+ та Вроцлавському університету за цю можливість. Також я щиро дякую викладачам кафедри міжнародної економіки Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича за підтримку впродовж всього періоду мого навчання у Польщі!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю