Вітання з Вроцлаву від Erasmus студента

Вітання з Вроцлаву від Erasmus студента

Привіт із Польщі, а саме з чудового студентського міста Вроцлав!

Мене звати Ян Навольський, я студент 4 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича.

Влітку 2022 року я отримав прекрасну можливість спробувати свої сили у відборі на програму Erasmus+ у Вроцлавському університеті. Після процедури подання необхідних документів та конкурсного відбору мене запросили на навчання за обраною програмою на спеціальності «Business Administration».

Університет запропонував широкий спектр курсів, пов’язаних з бізнес-адмініструванням, що допомогло мені розширити свої знання та навички в цій галузі. Лекції та семінари проводилися викладачами, які мають великий досвід у своїх сферах діяльності і це, відповідно, створювало стимулюючу навчальну атмосферу. Однією із найбільших переваг освітнього процесу в університеті м. Вроцлав є активне використання практичних методів навчання. Заняття часто включали розв’язання кейсів, групові проєкти та дискусії, що дозволяло нам застосовувати теоретичні знання на практиці й розвивати навички співпраці в команді. Крім того, університет пропонує багато перспектив для академічного розвитку та особистісного зростання студентів. Я мав можливість взяти участь у різноманітних семінарах, конференціях та міжнародних проєктах, що розширило мої знайомства та збагатило професійне оточення, стимулювало до саморозвитку.

Не можу не відзначити також дружню атмосферу багатонаціонального спілкування, яка панує в університеті. Іноземні студенти, в тому числі й я, були привітно прийняті та інтегровані в академічне і соціальне життя університету, це розширило мої культурні знання та посприяло активнішій міжнародній комунікації.

Загалом, перебування та навчання у Вроцлаві стало надзвичайно цінним досвідом для мене. Я отримав нові знання, навички та перспективи, які безперечно позитивно позначаться на моїй майбутній кар’єрі.

Я вдячний програмі Erasmus+ та Вроцлавському університету за цю можливість. Також я щиро дякую викладачам кафедри міжнародної економіки Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича за підтримку впродовж всього періоду мого навчання у Польщі!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю