Візит та лекція Посла Норвегії в Україні

Візит та лекція Посла Норвегії в Україні

04 грудня 2018 року відбувся офіційний візит Надзвичайного та Повноважного Посла Королівства Норвегія в Україні до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Студенти міжнародники пролухали лекцію пана Уле Тер’є Хорпестада про норвезько-українські відносини, економічні, політичні, культурні, освітні аспекти співробітництва між двома країнами. Зокрема, пан Посол розповів про діючі спільні проекти співпраці двох країн в галузі енергетики, освіти та верховенства права, відповів на питання студентів про ефективність впровадження українських реформ, інвестиції та гендерну рівність. Також пан Посол виразив свою особисту підтримку України та бажання продовжувати співпрацю у різних напрямах діяльності.

В рамках візиту норвезької делегації відбулася і робоча зустріч в рамках спільного з Університетом Норд проекту «Internal Control and the COSO framework: Application to the University Sector», в якому приймають участь доценти кафедри міжнародної екноміки Олександр Саєнко та Діана Михайлина.

Наприкінці насиченого дня Посол Норвегії в Україні пан Уле Т. Хорпестад, професор Університету Норд Анатолій Бурмістров та ректор нашого університету професор Степан Мельничук вручили випускні документи та сертифікати про завершення навчання на курсах перепідготовки військовослужбовців в рамках норвезько-українського проекту “Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні”. 

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю