Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті в Литві

Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті в Литві

З 13 по 22 вересня студент 4-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті “Big little heart of a small village” в місті Пасваліс, Литва, що був підготовлений радою молодіжних обмінів молоддю між Литвою та Україною.

Проект було направлено на посилення співпраці між литовськими та українськими молодіжними лідерами, обмін досвідом волонтерства, соціального підприємництва, можливостями тренінгів в Європі.

Окрема увага була приділена навчанню молодіжних лідерів щодо створення їхніх власних суспільних проектів з метою сприянню позитивного впливу на соціально-економічний розвиток регіону та країни в цілому.

В заключній частині проекту організатори наводили приклади успішних соціальних підприємств в Литві та вчили основам ефективного ведення бізнесу.

Окрім цього, учасники познайомилися з місцевою культурою, об’їздили багато замків, історичних і культурних місць, починаючи з Вільнюса й закінчуючи маленькими, на перший погляд, нічим не примітними містечками.

Також українська команда представила нашу культуру та традиції на крос-культурному вечорі. Кожен учасник молодіжного обміну отримав надзвичайно цінний досвід, який з користю можна буде використати у майбутньому, як у навчанні, так і в професійній діяльності.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Успішно завершилась міжнародна мобільність нашої студентки в Університеті Гронінген

Вже вкотре наші студенти стають учасниками програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ в Університет Гронінген (Нідерланди). У 2024 році стипендію на навчання виграла студентка другого курсу

Читати повністю