Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті в Литві

Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті в Литві

З 13 по 22 вересня студент 4-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Владислав Гарасимів взяв участь у молодіжному проекті “Big little heart of a small village” в місті Пасваліс, Литва, що був підготовлений радою молодіжних обмінів молоддю між Литвою та Україною.

Проект було направлено на посилення співпраці між литовськими та українськими молодіжними лідерами, обмін досвідом волонтерства, соціального підприємництва, можливостями тренінгів в Європі.

Окрема увага була приділена навчанню молодіжних лідерів щодо створення їхніх власних суспільних проектів з метою сприянню позитивного впливу на соціально-економічний розвиток регіону та країни в цілому.

В заключній частині проекту організатори наводили приклади успішних соціальних підприємств в Литві та вчили основам ефективного ведення бізнесу.

Окрім цього, учасники познайомилися з місцевою культурою, об’їздили багато замків, історичних і культурних місць, починаючи з Вільнюса й закінчуючи маленькими, на перший погляд, нічим не примітними містечками.

Також українська команда представила нашу культуру та традиції на крос-культурному вечорі. Кожен учасник молодіжного обміну отримав надзвичайно цінний досвід, який з користю можна буде використати у майбутньому, як у навчанні, так і в професійній діяльності.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю