Work abroad: recruiting and experience

Work abroad: recruiting and experience

04 листопада 2023 р. з метою покращення кваліфікації та поглиблення знань про діяльність іноземних компаній серед студентів спеціальності “Міжнародні економічні відносини” 1-го та 2-го курсів, було проведено воркшоп «Work abroad: recruiting and experience», який організовано доцентом кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів Мариною Ярославівною Велущак.

Спікером заходу стала Оксана Бешлей (ICT support specialist, Bystronic I KIC InnoEnergy S.E.), з якою англійською мовою наші студенти змогли обговорити особливості та вимоги щодо працевлаштування в Європейських країнах, процес відбору працівників та цінності іноземних компаній.

Спікер звертала увагу на специфіку проведення співбесід в європейських компаніях, культурні відмінності та специфіку роботи в багатонаціональних компаніях, а також надала практичні поради щодо проходження інтерв’ю та написання резюме. А наприкінці виступу студенти мали змогу на практиці спробувати себе в інтерв’ю.

“Було неабияк цікаво почути про досвід пані Оксани, до того ж англійською мовою. Вона також поділилася корисними порадами, які допоможуть нам потрапити до майже будь-якої компанії як в Україні, так і закордоном”, – розповідають студенти.

Студенти ставили велику кількість запитань, що вкотре доводить про релевантність та зацікавлення у проведенні подібних заходів в університеті.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю