Зустріч із автсрійськими парнерами

Зустріч із автсрійськими парнерами

06 вересня 2018 року в Шумпетерівській аудиторії економічного факультету університету відбулася зустріч наших студентів та  викладачів із закордонним гостем – магістром Удо Пушнігом, представником уряду Федеральної землі Карінтія (Клагенфурт, Австрія) та к.і.н., с.н.с. Сергієм Осачуком, Почесним Консулом Австрії в місті Чернівці.

На початку зустрічі завідувач кафедри міжнародної економіки Олександр Саєнко познайомив всіх із історією розвитку взаємовідносин закордонного гостя та його організації із економічним факультетом ЧНУ, яка розпочалася ще у 2011 році в процесі підготовки І Міжнародного Шумпетерівського економічного форуму. Австрійські партнери вже втретє виступають співорганізаторами та партнерами проведення Шумпетерівської конференції “Наукова спадщина Йозефа Шумпетера і сучасність: погляд із минулого в майбутнє”, яка цього року відбудеться 03-04 жовтня 2018 р.

Декан економічного факультету Руслан Білоскурський розказав про економічний факультет ЧНУ, його розвиток, наукову та міжнародну діяльність, а наші студенти  змогли почути історичні аспекти освіти в нашому університеті на початку ХХ століття.

Коротку лекцію про австрійсько-українські відносини та історичний австрійський регіон Карінтія прочитав і магістр Удо Пушніг. Після лекції студенти із задоволенням змогли задати різні питання, на які австрійський партнер з радістю відповідав.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю