Зустріч із керівником Антикорупційної ініціативи ЄС

Зустріч із керівником Антикорупційної ініціативи ЄС

6 жовтня 2022 року студенти-міжнародники 1-5 курсів відвідали зустріч із керівником Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу (EUACI) Алланом Паг Крістенсеном.

Спікер розповів про те, як ЄС підтримує антикорупційну реформу, які здобутки, як повномасштабна війна вплинула на співпрацю.

Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) – провідна антикорупційна програма в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії. EUACI відіграє ключову роль у забезпеченні сталого інституційного розвитку антикорупційних інституцій: НАБУ, НАЗК, САП, ВАС. Боротьбою з корупцією в Україні займаються чотири структури: Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП), Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК), Вищий антикорупційний суд України (ВАСУ).

Програма також надає допомогу організаціям громадянського суспільства та журналістам-розслідувачам, що посилює їхній потенціал і підвищує їх роль у протидії корупції.

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю