Зустріч із практиком

Зустріч із практиком

19 жовтня 2022 року студенти бакалаври та магістр спеціальності “Міжнародні економічні відносини” мали можливість поспілкуватися з Мариною Кирилюк, , котра вже 7-й рік поспіль відвідує нас у якості гостьової лекторки. 

Серед іншого говорили про важливість міжнародних маркетингових досліджень, про вплив політики, історії, законодавства, культури, релігії, стилю життя на поведінку споживача і рівень можливих доходів фірми. 

Дякуємо за цінні поради і практичні приклади, за цікаві та повчальні ситуації, за безцінний досвід, набутий протягом більше, ніж 17 років професійної діяльності, включаючи співпрацю з міжнародними компаніями (як Gallup) та роботу у 12 різних країнах!

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Про міжнародку разом із представником бізнесу та ООН

Продовжуємо традицію зустрічей із представниками бізнесу, місцевого самоврядувпання та міжнародних організацій. Останні заняття в дружній та приємній атмосфері першокурсників в стінах 14 корпусу ЧНУ  зустрілись

Читати повністю

Social Entrepreneur School IBS Graduation

08 травня 2024 року відбулася церемонія вручення сертифікатів про проходження міжнародних курсів із соціального підприємництва, інноваційного менеджменту та сервісного менеджменту. Навчальні курси проходили протягом весняного

Читати повністю