Зустріч з практиками та обговорення бізнес-кейсів

Зустріч з практиками та обговорення бізнес-кейсів

8 листопада міжнародники-економісти взяли участь в бізнес-форумі “Молодь у дії: Бізнес-форум можливостей”, організований Університетським центром кар’єри Профспілкової організації студентів ЧНУ.

Студенти зустрілися з чернівецькими підприємцями, яким вдалося досягти успіху на українському й світовому ринках. Комунікація з практиками мала на меті  допомогти студентам дізнатися більше про розвиток власного бізнесу, просування бренду в соціальних мережах, створення конкурентоспроможних продуктів, вивчення принципів та цінностей, які лягають в основу ведення власної справи.

Серед спікерів заходу були:

  • Максименко Анастасія – співвласниця та CFO бренду жіночого одягу й взуття  “PAPAYA”, 7 офлайн та онлайн магазинів, розповіла про fashion індустрію, основні тенденції моди, секрети привабливого візуалу та стратегії розвитку й просування власного бренду.
  • Паламар Вадим – директор гуртових продажів виробництва свіжообсмаженої зернової кави “Bacara”, поділився досвідом про кроки успішної торгівлі, фактори, які впливають на її ефективність та про переваги чи недоліки онлайн/офлайн майданчиків, розповів кілька лайфхаків, як уникнути небажаний помилок на початках діяльності.
  • Кравець Андрій – співвласник магазину картин за номерами “Brushme studio” та центру Щелепно-лицевої діагностики, який деталізував процес еволюції виробництва на прикладі результативних кейсів, поділився основними умовами для створення конкурентноспроможних продуктів.
  • Блажко Валерій – співвласник бренду стильного, якісного жіночого одягу BADO, розповів про бізнес-модель компанії, історію створення успішного бренду та що потрібно, щоб розпочати власну справу з нуля.
Поділитися:
Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Читайте також

Професор з Відня навчатиме студентів мистецтву ведення переговорів

Кафедра міжнародної економіки запрошує студентів Чернівецького національного університету прослухати гостьові лекції доктора Віденського університету Мікеля Грісмаєра*, який з 23 квітня по 02 травня 2024 р. проводитиме заняття з

Читати повністю

Короткий гайд про ЄС

14 березня група міжнародників-економістів 1 курсу відвідала захід Інофрмаційного центру ЄС та ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні 🇪🇺. В залах Наукової бібліотеки ЧНУ поспілкувалися

Читати повністю